DEZVOLTĂM ÎMPREUNĂ O GENERAȚIE DE AGRI-ANTREPRENORI !

AGROtrends este o platformă de resurse dedicate antreprenorilor din mediul rural, acea generație de tineri FERMIERI care combină dragostea pentru Agricultură cu o abordare profesională a conceptului de Business.  

Una dintre principalele resurse ce se găsește pe această platformă constă într-o serie de AGROGhiduri digitale interactive, ghiduri ce sunt realizate în cadrul unor echipe de lucru relevante pentru fiecare ediție în parte, vectori de referiță, implicați la rândul lor în dezvoltarea mediului rural și a creșterii competitivițății producătorilor din România.

AGROGhidurile reprezintă un punct de plecare pentru producători, pentru că aduc la un loc informații despre un singur tip de produs agricol, constând în analize de producție, randament, prețuri și trenduri de consum la nivel național și european.

AGROGhidurile sunt gratuite și pot consultate online și/sau descărcate în baza unui formular de contact.

AGROtrends mai pune la dispoziția agriantreprenorilor o serie de infografice, analize împreună cu modele de bune practici în antreprenoriat din România și Europa, pentru a înțelege mai bine cum funcționează piața în momentul prezent, pentru a ne adapta cu toții la noua normalitate.

Un alt tip de resursă livrată de AGROtrends care poate fi găsită în magazinul nostru constă într-o serie de produse personalizate, ce pot fi achiziționate atât pentru zona de cadouri corporate sau decorațiuni pentru evenimente de afaceri, sau pur și simplu pentru a aduce un plus de culoare în viața iubitorilor de frumos din mediul rural.

VREAU SĂ FIU PARTENER
VREAU SĂ MĂ ABONEZ